Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

joi, 16 iunie 2011




Esenta manuirii unei discutii fine sta in gesticulare. O astfel de idee ar provoca o navala salbatica de contraziceri, majoritatea sustinand ca suprematia o detine o statura impozanta. Nimic mai fals, argumentele sunt inutile în comparatie cu o demonstratie, insa apelativul de varf al umanitatii ma provoaca.

Doua maini pot schita o jumatate dintr-un tango, chiar si fara acompaniament muzical, vorbim desigur despre arta convorbirii. Varfurile degetelor ajung adeseori să scrie-n aer siruri nenumarate de ganduri adolescentine. Adaugand subtil o privire fugara si un zambet strengaresc participi involuntar si inconstient la o autotradare a sentimentelor.

Aflandu-ma singura într-o camera rece si intunecata, insir mecanic ganduri ratacite pe o foaie de hartie. Unul mai nazdravan nu-si gaseste astampar si se zbate pana la implinire, secandu-ma printr-o macinare cruda. Care-i idealul lui?
Data viitoare cand te voi vedea, priveate atent vârfurile degetelor. Vor schita discret in aer motivul existentei mele.

2 comentarii:

gee spunea...

hai sa te uimesc:d , vreau sa'mi povestestu visul cat mai curand, si din cate observ.. universul e impotriva mea, pentru ca s'a intamplat exact contrariul, poate asa a fost sa fie

Gee spunea...

ti'am dat add :)