Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

marți, 31 august 2010


Paseam usor pe varfuri, desi stiam ca podeaua va scartai oricum.

Doarmeai adanc, afisand pe chip o stare de multumire profunda. Te-am sarutat ocrotitor pe frunte, apoi suav pe ochiul drept, ca in postura unei mame grijulii, desi nu e chiar rolul meu. Blugii ti i-ai lasat pe spatarul unui scaun impletit, asa ca i-am tras repede pe mine, in ciuda faptului ca ii tineam la fiecare pas. Am gasit ratacit un elastic de par folosit intr-un sertar rascolit, mi-am legat o coada din parul incalcit.

Afara, bura de ploaia parea o binecuvantare asupra aglomeratia nebuna a orasului american. M-am oprit la cel mai apropiat magazin, cautand disperata briose proaspete, cappuccino cu rom si ziarul de dimineata. Fuga spre casa- poate cea mai adevarat provocare din partea naturii, imi simteam tenisii plini cu apa inauntru, iar blugii tai erau stropiti haotic, pana aproape de genunchi.

Doua brate puternice se sprijineau pe balconul de la etajul cinci, ascultai manios strigatele unor pici de clasa intai, tuguind buzele la fiecare impuritate a atmosferei. Te-ai intors brusc, prosopul alb de baie vroia sa-ti dezvaluie indecenta.

Conteaza cat de uda eram pe haine, daca inauntrul meu nu inceta sa se usuce?
Natasha.

2 comentarii:

chestia "jolie" foarte gentila spunea...

si la ce oas american te referi?

Paul spunea...

este ceva superb ce ai scris aici