Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

luni, 28 iunie 2010


Ada iubea parul cret.

…cu ajutorul caruia a dat peste cap inima multora din categoria sexului tare. Il avea bine conturat, forma inelara, nu genul de blana de maimifer nepieptanata cu lunile. Era blonda, de la mama ei, nu data cu toate vopselele existente, era ca o rusoaica veritabila.

Podoaba asta divina era ingrijita cu strictete, o dezgusta parul incleiat si gras al unei foste colege, ii placea ca iubitul sa o sarute, sa-i simta aroma de ulei de trandafir, varfurile stralucitoare. El stia sa-i faca un masaj capilar excitant, cu miscari fine, circulare si jocuri infantile cu suvite subtiri, rotindu-le in toate sensurile pe degete.

Perna pe care dormea avea efect de aromaterapie, mirosul de musetel calmant se mentinea zile intregi. Astfel isi folosea parul pentru diferite scopuri, mai ales cel de seductie, cand stia ca limbajul trupului o avantajeaza, daca se joaca lasciv cu unele onduleuri, rol arogant, daca in timp ce trecea pe langa antipatiile personale, isi flutura, cu mana, partea stanga.


Pana cand draga de ea a descoperit uimitoarea inventie de indreptat parul, placa. Ada a ajuns la stadiul in care si-a omorat cu nerusinare toti carliontii, pana cand firele de par cadeau fara incetare, smulse ca din mana unei batause.



4 comentarii:

Anonim spunea...

parul meu e ceva de genul :D numai ca sunt bruneta
eu prefer sa-mi numesc parul "sarma" sau "claie" =]] avand in vedere personalitatea lui :]] - sta foarte cret si numai cum vrea el :D
Ps : eu nu folosesc placa :D

xoxo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

daaa...
mult mai bine :D
sincer, mie chiar imi place parul meu :X
mai rar intalnesti asa specimen =]]

EvElina spunea...

Dianaaaaaaaaaaaaaa:X.
ne intalnim la 5 jum acolo la AutobazA?;;)
vez' ca ti-am lasat numarul pe mess...text me;;):))