Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

luni, 5 iulie 2010



I-a trantit usa in fata unuia dintre cei mai ravniti dintre burlaci.

Domnul era mai in varsta decat ea cu cel putin zece ani, putinele riduri din coltul ochiului il dadeau de gol. Cand erau ei doi, renunta la glumele despre politicieni si trecea la complimentele subtile adresate unei copile fara experienta de viata.

Abelia era curtata timpuriu de baietii din liceu, insa s-a simtit atrasa nebuneste de barbatii copti, mai maturi, gen tatal fostului. Diferenta consta in cele doua brate de fier care o cuprindeau de la spate si ii mangaiau puternic abdomenul, vocea groasa care abia astepta sa o auda la telefon si felul cum stapanea volanul masinii, ca un campion al curselor de formula 1.


Il invita in apartamentul inchiriat de parinti si ii rupea cu salbaticie nasturii , innebunindu-l, trecandu-i violent degetele prin parul aspru.El, desi avea tenul proaspat ras, o gadila usor, lasandu-i mici zgaraieturi pe coapse si spate. Stia sa danseze impecabil, in ciuda faptului ca improviza cativa pasi ai valsului. Modul de relaxare era fumatul unui trabuc gros si scump ce il tinea mereu intr-o servieta de piele. A muscat serios din relatia asta, crezand naiv ca si-a gasit alesul, insa conceptia lui era demodata, sustinand ca o copila de saptesprezece ani ar trebui, inca, sa experimenteze viata palpitanta alaturi de un licean. Ceea ce facea era desigur ilegal, daca ar exista o lege care sa condamne jucarea pe degete a unei adolescente de catre un barbat condus de testosteron.


Abelia s-a framantat ore in sir, facandu-i-se sete de mirosul trabucului, avand chef sa lase un semn pe gatul lui scurtut…Tocmai sunase telefonul, tresari, se zmunci din asternuturi ca o nebuna, totul pentru un tanc enervant si obsedat de jocuri video. Reject!


Un comentariu:

Anonim spunea...

imi place mult stilul tau de a scrie ;]
inca o postare 'incredibila' ;]