Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

luni, 12 iulie 2010


Mia sufera de o boala incurabila, capatata inca de cand era fixata in uterul mamei sale.

Egoismul loveste deseori persoanele din inalta societate, cele pe care le vezi la volanele masinilor negre, luxoase, care-ti fac ironic cu mana sa treci mai repede strada. Citind pe buze, vei intelege playback-ul murdar si gretos, cu expresii preluate de pe maidan. In randul barbatilor e relativ simplu cum sa-i recunosti, mereu au contractul prenuptial in maneca si inelul de logodna in buzunar.

Mia pastreaza o doza de egoism juvenila, intrucat nu conduce inca Veyronul din garaj, insa isi ascunde cu precizie sub perna bucati mari de ciocolata amaruie cu menta, banii de buzunar ce ar trebui sa-i imparta cu frate'su si evident, minte in legatura cu orele petrecute in fata televizorului.

Totusi, cand se uita in oglinda, ii vine sa-si dea palme, sa-si smulga parul, sa-si sfasie tricoul, sa se injure juma'te de ora fara sa se repete, sa se acopere cu o bucata de material opac, prin care nimeni sa nu vada monstrul in care s-a transformat.
Peste cateva minute, o vei auzi, cu siguranta, cantand sub dus:

Ego's so big, you must admit
I got every reason to feel like I'm that bitch.

2 comentarii:

Anonim spunea...

apropo de " cele pe care le vezi la volanele masinilor negre, luxoase, care-ti fac ironic cu mana sa treci mai repede strada."
eu tot timpul ma gandesc : 'oare inca ma mai injura?' =]]

EvElina spunea...

da,portarul ala=p~
Iker Casillas,pe numele lui;))saracu' avea toate motivele sa planga:))
######
bun asa,la 4 jum,jos:*