Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

miercuri, 19 mai 2010


Ultima gura din cafeaua tare si amaruie ii ramane blocata in gat. Ziarul rasfoit nu prezinta nimic nou, doar politicieni somnorosi si criminali psihopati. Casca usor de cateva ori si se aseaza pe canapeaua de piele neagra din mansarda.

Brusc, ca din senin, un fior ii cutremura spatele lung si golas. Meditase o saptamana intreaga, de luni pana vineri, la noua problema. Ii gasi definitia usor, insa partea cu acceptatul ei era de neconceput pentru o persoana atat de serioasa ca ea. Era nimfomana. De fapt, se transformase din scolarita cu sacou si crava, mereu cu nasu-n carti si cu mana pe sus la orele de fizica, in directoarea unei firme importante dintr-un oras cu renume. Angajatii erau usor neexperimentati pentru nivelul ei sexual, dar i-ar fi incercat pe toti, sarind peste limita decenta a privirilor suspicioase.Reprezenta un pericol pentru societate, putea oricand sa recurga la instinctele animalice si sa sara pe strada in bratele strainilor aratosi, sa-i muste, zgarie si....da.

Era nimfomana. Nimfomana, nimfomana. Ce nesemnificativ suna, neexistand nicio conexiune intre actul sexual in sine si denumirea de “nimfomana”. Ma rog, asta inseamna ca apartinea unei categorii ce ii interzicea aspru ideea de a adormi singura, trebuia deci sa sune pe cineva, sa o ajute sa-si stinga setea de sex, sa-si incerce abilitatile unor picioare atat de elastice si mangaierile mainilor de catifea. Limba ei ascutita si agresiva trebuia potolita cumva. Incepea sa tremure din fiecare incheietura, lasa ziarul pe masuta de cafea si se rotea dezbracata prin casa.


Lua telefonul in mana. 0742…..

Niciun comentariu: