Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

sâmbătă, 8 mai 2010


Sunt gemene si sunt nebune rau.

Se bat de la haine, pana la stadiul in care invingatoarea ramane cu fire bune de par in maini. Nu se concepe ideea ca una sa aiba o rochie Alexander McQueen in plus sau un simplu rimel in portfard.Isi vorbesc urat,ajung la injuraturi,devine un adevarat razboi,pana cand una reuseste sa ajunga la telecomanda.Jess vrea sa vada ultimu’ episod din Gossip,in timp ce Jenny e disperata dupa reality-show-urile de pe Mtv.

Asta pe vremea cand erau mai micute.Acum se bat de la baieti,ambele avand aceleasi gusturi.De la cei blonzi cu ceasuri scumpe la vedere,pana la cei usor tocilari,mai retrasi,fiindca le place sa se joace cu prada.Nu prea stie lumea sa le deosebeasca,ambele avand aceeasi tunsoare,culoare de par,machiaj si ochi.Bine,e un detaliu picant ,ce inca multi nu il cunosc.Jessy are o alunita pe obrazul stang,Jenny o are bine ascunsa,undeva.

Au implinit acum doua luni saispe’ ani.Bineinteles ca taticu’ le-a facut o petrecere de pomina,tot liceul invitat si la urma cadouri si cadouri.Cel mai important,cate un Porsche Cayenne pentru fiecare.Acum nu stiu cat de mult meritau,avand in vedere faptu’ ca e cam batator la ochi cum au luat carnetu’,dar hai.

Chiulesc mult de la scoala,insa au arta maiestriei de a minti in sange.Falsifica semnaturile parintilor,pleaca pe la concerte si cafenele.In timp ce mama le vede avocati,iar tata spera ca vor ajunge directoare la noua firma,la ele nici nu se pune problema.Singurele optiuni pe lista sunt modelingul sau iubite de designeri importanti.

Jess si Jenny.Le intalnesti la colturile blocurile,in timpul scolii sau poate pe strazile unei zile ploioase.Sunt peste tot.

Niciun comentariu: