Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

joi, 22 aprilie 2010


Jessica adora blanurile naturale, ii mangaie trupul, insa devin un contrast mult prea strident intre ele si ceea ce poarta pe dedesubt. In situatia in care are timp, arunca un sutien cu animal print,daca nu ramane asa, golasa.

E prostituata, asta e tinuta de birou cum ar veni. Sau mai bine uniforma clasica, circumstantele in care lucreaza ii cer un astfel de echipament. Face bani frumosi pe spinarea unor mosnegi burtosi si inapti din punct de vedere sexual, apartinand unor partide sau grupuri politice ale vremii in care traim. La ea apeleaza sotii trecuti de a doua tinerete, plictisiti de nevestele ce roiesc numai prin bucatarie, pusti ce nu-si pot stapani imaginatia vizuala si carnala, vechi cunostinte din liceu, colegi de facultate si altii ghidati de curiozitate.

Si se merita, zice ea. Isi desface picioarele in fata a sutelor de necunoscuti si are un dormitor superb. Patul e scund, acoperit de lenjerie neagra si fina, deasupra e o oglinda destul de mare, probabil pentru captarea anumitor pozitii si imagini incitante. Decorata cu sculpturi din aur, camera e luminata de candelabre din cristal. E inutil sa-i descriu dormitoru’, mai bine ma axez pe baia cu aerul unei cabanite de munte, usor in stil baroc. Tot felul de lumanari, diferite dimensiuni si lotiuni de corp usoare, cu aroma de patchouli, scortisoara si crini.

Meseria si-a inceput-o undeva in jurul varstei de douazeci de ani, habar nu avea ce implica lumea asta dura in care intra. Era o simpla dansatoare la bara, incercandu-si sansa pentru a-si salva familia si a avea ce manca. Astazi o practica pentru a mai adauga colectiei personale inca un ceas Audemars Piguet, editia limitata.Avea un portfard saracacios,rujuri consumate si de proasta calitate,pudre incompatibile cu tenul ei pretentios si farduri sterse. Acum nu ii mai incap in dulap nuantele nude ale lacurilor de unghii, blush-urile YSL si parfumurile dulci,discrete. I se iau interviuri in fiecare sfarsit de saptamana, isi prezinta hainele si tocurile imense, ii suna telefonu’ fara incetare.

Jess are si un jurnal, vechi, de pe vremuri, cu lacat si cheita bine ascunsa. Spera ca intr-o buna zi sa nu regrete urma lasata de penita stiloului de aur si cerneala de buna calitate. Vrea sa creada ca foile alea usor sifonate nu vor fi patate de sirurile unor lacrimi sarate.

Un comentariu:

Alexandra F. spunea...

Prea buna :x
Stii unde nu te'am vazut niciodata si vreau sa te vad?! In club! So, come on!
App' d asta:)...mel de fundal e melodia mea preferata...cea mai buna :x O ador!