Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

luni, 26 aprilie 2010



Ceainariile sunt deghizate in cluburi de noapte.

Poate te vor dezamagi unele fete obosite, cu cearcane vinetii atarnand dizgratios, fire de par nearanjate, iesind cu salbaticie din coafuri frantuzeasti sau auzul cascaturilor enervante si frustrant de neplacute.

Deasupra usii de lemn negricios se afla atarnat un clopotel, in stil feng-shui. Tocurile conice isi fac auzite prezenta pe podeaua alunecos de curata. Iti lasi geanta de pe umar pe scaunul apropiat si iti arunci cate o privire asupra ofertelor. Intre timp iti verifici unghiile aproape perfecte, lacuite intr-o nuanta visinie, aratand feminitate si sexualitatea personalitatii tale. Decizia e luata dupa aproximativ cateva minute, un ceai de lavanda si cateva fursecuri. Migdale sau alune crocante? Mai bine o felie de tort de cappuccino cu rom.

Apare un chelner din senin, ca si cand ai pocni fictiv din degetele subtiri de pianista. E inalt si imbracat ca intr-un bar de bauturi fine sau cocktailuri extravagante. Are o camasa neagra, mata, opaca, gulerul purtat desfacut, lasand sa se vada discret semnele atragatoare de pe gat.Vine automat intrebarea,ca un cliseu,intrebandu-te ce doresti sa comanzi,evident.Raspunsul nu vine pe moment,ci urmeaza clipe de tandrete,fara implicari de atingere fizica.Muscatul buzelor sidefate si clipirea deasa a genelor arcuite definesc limbajul trupului.

Aduce ceaiul intr-un mers hotarat,cu pas usor grabit.Iei cateva lingurite de tort si uiti intentionat tacamul in gura,jucandu-te lasciv cu el.Aburii de levantica patrund delicat in nari,refugiindu-te intr-o stare de euforie,in cearsafurile racoroase ale dormitorului sau in apa din cada inmiresmata cu bile aromaterapeutice.Nota de plata…dar sunt mai multe optiuni de a-i rasplati chelnerului serviciile ireprosabile.

Numarul de telefon apare pe bon,alaturi de o semnatura ingrijita,penetrand parca foaia aia subtire.Bacsisul va fi fierbinte ca aburii ceaiului…

Niciun comentariu: