Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

joi, 8 aprilie 2010




Cate are in garderoba…

Rochii mulate roz cu numeroase detalii si cute,cu bretele si jocuri de imprimeuri,pe un umar combinate cu dungi si fundite.Detine topuri cu mesaje obscene,aurii cu paiete de seara,albe,cuminti,de scoala.Bluze cu umeri usor supradimensionati,deja accesorizate sau o explozie de volanase in partea de jos.

Cardigane largi si culori sterse,stilul casual.Sau cardigane galbene,fuchsia,albastru-electric,rosii,cu imprimeuri florale,mai scurte,pana in talie,gen bolero.Geci cu tinte militare,maronii genul cowboy,decorate cu blanita sau nasturi in tonuri vii.

Jeans care mai de care.Stilul harem,extrem de largi,de strada,urban.Skinny,cu efecte demne de desgnerii cunoscuti sau stilul animal print.Pantaloni extrem de scurti,extreeeeem.Cu talie mai inalta sau suprapuneri de cureluse.Fuste creion, negre, sobre sau lungi, gypsy.Fuste cu volanase, de lungime medie, in carouri, turquoise sau galbene.

Sandale. Cu sireturi dragute. Negre cu talpa rosie, aurii, stilul Beyonce sau excesiv de accesorizate, punctul cheie al tinutei. Sandale gladiator, foarte simple ce inconjoara glezna subtire, firava. Platorme si tocuri inalte. Sutiene cu efect push-up, cu dantela, brodate manual.Tricouri albastre, veste office, multi nasturei. Genti Chanel sau no name, plicuri cu forme bizare, paiete si lanturi.

Parfumuri cu arome tentante, o abundenta de note florale atat pentru zi cat si pentru seara.
Profunde, bogate, pline de culoare, evocând imagini ale Orientului.
Lotiuni de corp fine cu miere sau atingeri suave de caramel. Farduri scumpe, rujuri cu nuante de ciocolata.

Deschide usile din abanos si simte aroma de scortisoara ce-ti mangaie trupul. Suntem femei si avem stilul, mersul pe tocuri, clipirea fina a genelor, maniera de a sta picior peste picior in sange.

Niciun comentariu: