Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

luni, 2 august 2010



Burlacii, versiunea feminina.

Revista cu Sasha Pivovarova e martora unui eveniment usor monden, desi e calcata in picoare, rupta pe la colturi. Din trioul sexului feminin, cea din mijloc se remarca prin palmele pe care le da celorlalte doua, pentru simplul fapt ca indraznesc sa se culce la cinci dimineata.

"Sa va spun ce am auzit, mai nou. O curca lesinata, o mamaliga cu doi ochi bulbucati, da cu trambita prin tot orasul, ca vai ea e marea sula de la prefectura, fiindca nu stiu cate bastoane a inghitit crapatura aia din mijlocul betelor infipte in cur.
De exemplu, eu o admir pe fata aia, putin retrasa, care nu inventeaza glume cu iz erotic, insa rade cu pofta la ele, in preajma careia pot discuta lejer, intr-o ceainarie ruseasca despre emisiunea preferata."

Fragmentele astea si le aminteste Isa, lenevind intepenita, ca un cadavru, cu ochii deschisi, blocati asupra tavanului.

Revista era la pagina 46, unde Sasha etala un corp aproape de perfectiune, in ceea ce priveste culoarea, un alb edenic. Talia era sculptata, puteai jura ca e vreo statuie in marmura a lui Michelangelo. In viata mea n-am vazut o rusoaica, o femeie mai atragatoare, mai adevarata.

Toate acestea, pentru simplul fapt ca fetele sunt fete. Firimiturile care raman, sunt doar niste gauri imputite.

Un comentariu:

Lady spunea...

Diana te rog intra pe mess si da-mi un Buzz!:*