Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

miercuri, 14 aprilie 2010


Sarah e o domnisoara mignona, dar cu aspiratii inalte.

Locuieste intr-o casuta dintr-un cartier populat de oameni binevoitori. Nu e bogata, abia ce s-a angajat ca secretara intr-o institutie importanta. Detine cateva bijuterii, superbe ce-i drept, dar tine mult la suvenirurile din toate colturile lumii. Nici casatorita nu e, insa nici nu mai poate tine minte numarul relatiilor din adolescenta.

Weekendul trecut a avut un concediu scurt, insa benefic pentru starea ei sufleteasca. Asa ca a meditat ore-n sir langa semineul rustic cu bioetanol. Brusc si-a dat seama ca are parte de un sentiment bizar ce incepu sa o sperie, cauzandu-i agitatie. Apoi s-a mai calmat, reflectand la toate avantajele problemei ce o intampinase.

Adevarul era ca-i placeau femeile. Era o senzatie superioara celei de admiratie,de fapt nu stia cum sa-l ia, sa-l explice. Era inconjurata la serviciu de femei puternice, independente, le admira curajul si statornicia. Asta vroia sa devina si ea intr-o buna zi, imbracata serios si sobru, carand o servieta scumpa in mana drepata. Da, dar cum am zis, era un sentiment superior.

Cand mergea pe strada, inconstient intorcea capul dupa persoane de sex feminin. Adora buclele bine definite si buzele carnoase si instantaneu ii coborau ochii la picioarele lungi ca de strut, asa ii placea sa le denumeasca si desigur, gleznele subtiri ca ale unei dansatoare. Bine, era constienta ca nu poate sa faca publica noua ei orientare sexuala, desi o macina in adancul sufletului, isi rodea unghiile, mai era putin si se lasa dusa de val.

Incepea sa o dezguste cravata imperfect innodata a barbatilor, felul lor de a merge, sosetele prost asortate cu pantofii si incapacitatea lor de a o satisface. O data cu anii, devenise o fiara, insetata de vanatoare, dar era in cautarea prazii perfecte, diferite.

Sarah nu e un personaj; cu certitudine e latura masculina a fiecareia ce tanjeste la un moment dat dupa altceva.

2 comentarii:

EvElina spunea...

ok,ok!i admit it!
sunt mai multe...:-?
dar doar astea cred ca imi dau o stare.speciala,de bine
probabil daca eram sigura ca nu le repet,mai scriam
dar asa:-s
:*
app,interesanta Sarah!:)
foarte orginal ce ai scris in post-urile recente!;;)

Alexandra F. spunea...

:) Ok! Deci m'ai salvat...nu sunt lezbi. Pur si simplu am in mine ceva din acei ciudati care citesc des ziarul si stau cu ochii in tv la meciuri, reclame la gillette si cam atat...

Ramai in inima mea ca o eroina!