Nu se ştie de ce mi se spune adesea "tu".
N-am băut cot la cot Bruderschaft cu niciunul dintre ei.

miercuri, 7 octombrie 2009

Un 2 , dublu 0, si un 9.

In prezent se pune foarte mult accent pe imagine.Nu conteaza in ce domeniu , conteaza sa arate bine.Nu da nimeni doi bani pe sensibilitatea ta sau pe ce ai in cap daca nu ai 2 picioare interminabile, intr-un cuvant un corp perfect.Asta se poate vedea , mai ales la TV.Cui ii pasa ca dai dovada de creativitate sau originalitate ? Daca dai bine pe sticla esti numai bun/a de citit de pe un prompter.
Alta situatie : te duci la un interviu pentru un post de munca.Daca nu ai stofa de domeniul in care vei vrea sa lucrezi , sau daca pur si simplu nu le place de fata ta (mai ales in relatiile cu publicu') , raspunsul final e "Asteapta telefonul nostru".Evident , nu e vorba numai de infatisare , dar dupa parerea mea , e pe primul loc in interactiunile cu ceilalti.
Sa zicem ca esti profesor. Cum intri pe usa , elevii incep sa te analizeze din cap pana in picioare , inainte sa deschizi gura.Daca nu ai o anumita prestanta ,imediat te iau peste picior.
Eu sunt de acord cu aceasta mentalitat.Imaginea ta , felul in care arati este propria carte de vizita si poate constitui o parte din succes in viitor.

Niciun comentariu: